A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

НОВИНИ

День нирки.

Щороку світова громадськість відзначає у березні День нирки.

08:16 11.03.2021

Розповідаємо детальніше про медогляд школярів

Вже зовсім скоро батьки першачків подаватимуть документи до школи. А разом з ними медичні довідки № 086-1/о - у якій міститься висновок про стан здоров’я дитини, діагноз, групу на фізкультурі та 063 - з інформацією про зроблені профілактичні щеплення.

10:34 10.03.2021

Що потрібно знати про КПК?

Трикомпонентна вакцина КПК захищає одразу від трьох інфекційних захворювань: кору, паротиту (свинки) та краснухи. І ось що ще потрібно знати

10:57 18.02.2021

Придбання телемедицини

                      Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської міської ради щиро вдячні за сприяння в розвитку первинної медичної допомоги та вирішенні питання придбання телемедицини Київській обласній державній адміністрації в особі губернатора Володіна Василя Геннадійовича, Департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації та Вишгородській районній державній адміністрації.

10:57 16.02.2021

Поліомієліт

Поліомієліт - це гостре інфекційне захворювання. Вірус поширюється від людини до людини через слину та фекалії, найчастіше - через брудні руки, заражену їжу та воду. Небезпека поліомієліту в тому, що він вражає нервову систему і може призвести до загального паралічу. У кожного двухсотого хворого розвиваються деформації хребта і кінцівок, що спричиняє інвалідність. При ураженні дихальних м’язів вірус може призвести до смерті.

10:24 12.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора