A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

НОВИНИ

ДОМАШНЯ АПТЕЧКА, що має там бути?

Заздалегідь важко передбачити, коли можуть знадобитись ті чи інші ліки, або просто йод чи пластир. Тому краще укомплектувати домашню аптечку, аби мати під рукою все необхідне. Тим більше, під час пандемії та у період частих ГРВІ. Що потрібно мати у аптечці саме вам, краще запитати у свого сімейного лікаря чи педіатра, враховуючи індивідуальний стан здоров’я. А ми ділимось загальними порадами, що треба покласти до аптечки.

08:57 09.11.2020

Бронхіальна астма

Бронхіальна астма – хронічна хвороба, яка суттєво впливає на якість життя, адже не дозволяє людині нормально дихати. Пацієнтам з астмою слід постійно стежити за тим, щоб повітря в домі було чистим, свіжим та зволоженим – це трохи полегшує симптоми.

14:42 23.09.2020

Як запобігти осіньої депресії?

Із приходом осені в багатьох людей падає настрій, вони починають почуватися гірше емоційно та фізично. Цей стан часто називають осінньою депресією, а в медицині він має назву сезонний афективний розлад. Він починається, коли людина постійно почувається пригніченою, роздратованою, винною, втрачає інтерес до повсякденних справ, млява, спить довше й важко встає вранці, їсть багато солодкого та набирає вагу. У когось ці симптоми можуть серйозно впливати на життя. У такому разі треба звернутися до свого сімейного лікаря для перевірки психічного здоров’я.

12:11 22.09.2020

Всесвітній день серця

Всесвітній день серця проводиться за ініціативою Всесвітньої федерації серця за підтримки Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я з 2000 року.

15:25 18.09.2020

Інформація про кількість декларацій у сімейного лікаря

Уже понад 30 млн українців підписали декларації зі своїми лікарями та отримують медичну допомогу безоплатно. Якщо ви належите до тих, хто досі не знайшов свого сімейного лікаря, розповідаємо, як шукати фахівця, з яким можна укласти декларацію.

15:15 14.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора