A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

НОВИНИ

Вакцинація дітей

Вакцинація дітей в Україні відбувається за Національним календарем щеплень. Календар включає обов’язкові профілактичні щеплення, які запобігають захворюванням на дифтерію, кашлюк, кір, поліомієліт, правець, туберкульоз, гепатит, гемофільну інфекцію. Вакцинацію потрібно проводити за вказаним у Календарі графіком. Але трапляються випадки, коли діти через певні причини не отримували щеплення у відповідний термін.

11:56 19.03.2021

Як контролювати свій тиск?

Деякі люди називають високий тиск своїм нормальним станом, оскільки вони не мають ніяких скарг та негативних почуттів. Саме через це до 40% хворих на артеріальну гіпертензію не підозрюють у себе недугу. Та це не означає, що лікуватися не потрібно.

10:17 18.03.2021

Що таке амбулаторна допомога?

Амбулаторна спеціалізована медична допомога - це допомога, яку пацієнт отримує без госпіталізації до лікарні. Це консультації від таких лікарів як, наприклад, хірург, офтальмолог, травматолог, а також проведення ними лікувальних процедур, або малих хірургічних втручань, досліджень та обстежень. Всі ці послуги пацієнт отримує без госпіталізації - або в амбулаторних умовах, або на умовах денного стаціонару.

12:09 15.03.2021

День нирки.

Щороку світова громадськість відзначає у березні День нирки.

08:16 11.03.2021

Розповідаємо детальніше про медогляд школярів

Вже зовсім скоро батьки першачків подаватимуть документи до школи. А разом з ними медичні довідки № 086-1/о - у якій міститься висновок про стан здоров’я дитини, діагноз, групу на фізкультурі та 063 - з інформацією про зроблені профілактичні щеплення.

10:34 10.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора