A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Який термін дії електронного направлення?

Дата: 12.05.2021 10:02
Кількість переглядів: 297

Який термін дії електронного направлення?

Нагадуємо :

- Пацієнту лікар виписує направлення, коли його проблема потребує залучення вузького спеціаліста, додаткових обстежень, процедур чи госпіталізації.

Електронне направлення діє у період впродовж до 1 року. Але пацієнту краще дотримуватись рекомендацій лікаря щодо термінів проходження обстеження чи отримання консультації спеціаліста, на які він направив пацієнта. Така інформація, зокрема, вказана в додатковій інформації в направленні, якщо лікар роздруковує пацієнтові інформаційну пам’ятку.

- В е-направленні не вказується ні заклад, ні лікар, до якого направляють пацієнта, лише код послуги та інформація про заклад і лікаря, який його створив. Місце отримання послуги пацієнт обирає самостійно. В будь-якій лікарні України, яка має контракт з НСЗУ. Але є виняток. Коли відбувається переведення пацієнта на рівні «стаціонар-стаціонар», тоді заклад вказується.

- Є випадки, коли до вузьких фахівців можна звернутися напряму, без електронного направлення. Зокрема, е-направлення не потрібне, якщо пацієнт лікується стаціонарно і має пройти в тій самій лікарні певні обстеження чи консультації.

Возможно, это изображение (текст)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора