A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Важлива інформація для пацієнтів

Дата: 04.06.2024 11:45
Кількість переглядів: 37

Ілюстрація до інформаційної довідки

Шановні пацієнти!

З сумом ми констатуємо, що в наші складні та буремні часи життєві умови змушують багатьох людей змінювати локацію проживання та роботи, хтось мобілізується до лав ЗСУ, хтось від'їжджає, убезпечуючи близьких. На жаль, наш Центр також втрачає лікарів та медичний персонал, а це має прямий вплив на послуги, які отримують пацієнти, адже лише діюча декларація, укладена із працюючим лікарем забезпечує отримання пацієнтом всіх послуг згідно Програми медичних гарантій (ПМГ) від держави.

Зверніть увагу, будь ласка, на зміни в КНП "ЦПМСД" Вишгородської міської ради:

📌 вже припинили роботу лікарі ФЕДОРКО Валерія Юріївна та КОЛОМІЄЦЬ Костянтин Іванович;

📌 припинять роботу протягом місяця лікарі ЗАХАРЧУК Людмила Миколаївна, БОДЯЧУК Євгенія Миколаївна, МИРЗА Олександр Сергійович;

📌 лікарі, в кого термін повернення до роботи наразі невідомий (відсутні): КРУТА Лариса Євгеніївна, КОСТЮК Владислав Андрійович, ДРАГІЛЄВА Ангеліна Ігорівна.

ℹ Наголошуємо, що в разі звільнення лікаря, дія всіх його декларацій з пацієнтами автоматично припиняється (згідно Наказу МОЗ України від 19.03.18 р. №503).

Просимо вас заздалегідь подбати про переукладення декларації з лікарем КНП "ЦПМСД" Вишгородської міської ради задля безперешкодного отримання всіх послуг, передбачених ПМГ.

📞 Дізнатись про вільних до укладення декларації лікарів та записатись на прийом можна у Кол-центрі (реєстратурі) за телефонами:

(04596) 25-444

(067) 733-73-57

(073) 194-14-41

🌟 На підписання декларації візьміть з собою паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора