A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Обґрунтування закупівлі ремонт приміщення на Шолуденка, 6, за травень 2023 р.

Дата: 17.05.2024 14:18
Кількість переглядів: 45

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Поточний ремонт приміщення КНП «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ВИШГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за адресою: вул. Шолуденка, 6 в м. Вишгород Київської області. Опубліковано: 17.05.2024 р.

 

 

  • Найменування, місцезнаходження та ідентифікацій код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської  міської ради; 38423901; 07300, Київська область, Вишгородський район, м. Вишгород, вул. Кургузова,1.

 

  • Назва предмета закупівлі із зазначенням коду Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Поточний ремонт приміщення КНП «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ВИШГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за адресою: вул. Кургузова, 1 в м. Вишгород Київської області.

 

  • Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2024-05-17-004917-a.

 

  • Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Учасники закупівлі повинні надати кошторисну документацію підготовлену відповідно до Кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва», затверджених наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01.11.2021 281 «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві» (зі змінами) розроблену в програмному комплексі АВК-5 (або іншого сумісного з ним ПК) у форматі PDF (також надається інформаційна модель комплексу АВК-5 (або іншого сумісного з ним ПК) формату IMD) у складі: - договірної ціни (вид договірної ціни - тверда); - зведеного кошторисного розрахунку; - пояснювальної записки; - об’єктних та локальних кошторисів (мають бути складені відповідно до технічної специфікації з урахуванням технологічного процесу); - підсумкової відомості ресурсів; - розрахунком загально-виробничих витрат; - розрахунком коштів на покриття адміністративних витрат; - розрахунком на прибуток ; - розрахунком заробітної плати; проєктом календарного графіку надання послуг

 

  • Розмір бюджетного призначення: 303 106,00 (триста три тисячі сто шість грн, 00коп.).

 

  • Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до проекту бюджету на 2024 рік

 

  • Очікувана вартість предмета закупівлі: 303 106,00 (триста три тисячі сто шість грн, 00коп.).

 

  • Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д 1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва» відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена у наказі Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», що встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг.

Заявлена кошторисна вартість, передбачена наданою кошторисною документацією, у поточних цінах станом на листопад 2023 року складала 303106,00 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора