A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Обґрунтування закупівлі - тумба медична за листопад 2023 р.

Дата: 27.11.2023 11:15
Кількість переглядів: 10

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

медична тумба ДК 021:2015 код 33190000-2 медичне обладнання та вироби медичного призначення. Опубліковано: 27.11.2023 р.

 

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікацій код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської  міської ради; 38423901; 07300, Київська область, Вишгородський район, м. Вишгород, вул. Кургузова,1.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): медична тумба ДК 021:2015 код 33190000-2 медичне обладнання та вироби медичного призначення.

 

  1. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2023-11-27-004894-a

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: якість товару обумовлена вимогам до  відповідності  державним нормам та стандартам, що діють на Україні на момент постачання товару та підтверджується сертифікатом якості (сертифікатом відповідності та паспортом якості ). Технічні характеристики Товару, що постачається повинні відповідати найвищому рівню технологій і стандартам, існуючим в країні виробника на аналогічні товари, нормам і стандартам, законодавчо встановленим на території України, а також вимогам документації конкурсних торгів.

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі 

 

до предмета закупівлі: медична тумба ДК 021:2015 код 33190000-2 медичне обладнання та вироби медичного призначення

 

 

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

Інформація надається у форматі сканованих документів, підписаних, скріплених печаткою (за наявності)). Всі пункти технічних вимог мають бути підтвержені учасником. Ненадання підтвердження будь якого пункту, або не повна відповідність технічним вимогам, буде підставою для відхилення пропозиції, як такої, що не відповідає тендерній документації замовника.

Назва вимоги

Вимоги

Відповідність (так/ні) та посилання на відповідну сторінку (розділ) технічної документації виробника або інструкції з використання

Металева  мобільна тумба для лікаря-стоматолога: 2 штуки

 зі скляною стільницею

500*500мм

 

ящики  для зберігання стоматологічних матеріалів, інструментарію

100 % висування ящиків

 

       -   кількість ящиків

4 шт.

 

висота ящиків 

 61/61/61/93/125мм

 

колір

білий

 

Кількість відділів

5

 

 

  *В місцях де технічна  специфікація  містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, вважати вираз  "або еквівалент".

  Якщо Учасником пропонується еквівалент товару до того, що вимагається Замовником, додатково, у складі пропозиції, Учасник надає таблицю, складену в довільні формі, яка у порівняльному вигляді містить відомості щодо основних технічних та якісних характеристик товару, що вимагається Замовником до основних технічних та якісних характеристик еквівалентного товару, що пропонується Учасником. При цьому якість запропонованого еквіваленту товару має відповідати якості, що заявлена у технічній специфікації Замовника.

   

Загальні вимоги:

  1. Обладнання, яке пропонується, повинно бути новим та таким, що не було у використанні, виготовленим у 2023 році (надати гарантійний лист).
  2. Проведення монтажу та пуску обладнання за рахунок Учасника (надати гарантійний лист).

 

 

  1. Розмір бюджетного призначення: 25 400,00 (двадцять п’ять тисяч чотириста грн, 00 коп.).

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до проекту бюджету КНП «ЦПМСД» Вишгородської міської ради на 2023 рік

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 25 400,00 (двадцять п’ять тисяч чотириста грн, 00 коп.)..

 

  1. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість визначена методом моніторингу ринкових цін з допомогою міжнародної комп'ютерної мережі Інтернет, в тому числі, на основі комерційних пропозицій та попередніх укладених договорів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора