A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Обґрунтування закупівлі радіографічної системи за листопад 2023 р.

Дата: 27.11.2023 09:52
Кількість переглядів: 29

 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

цифрова радіографічна система ДК 021:2015 код 33110000-4 Візуалізаційне обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини. Опубліковано: 27.11.2023 р.

 

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікацій код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської  міської ради; 38423901; 07300, Київська область, Вишгородський район, м. Вишгород, вул. Кургузова,1.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): цифрова радіографічна система ДК 021:2015 код 33110000-4 Візуалізаційне обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини.

 

  1. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2023-11-27-004572-a.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: якість товару обумовлена вимогам до  відповідності  державним нормам та стандартам, що діють на Україні на момент постачання товару та підтверджується сертифікатом якості (сертифікатом відповідності та паспортом якості ). Технічні характеристики Товару, що постачається повинні відповідати найвищому рівню технологій і стандартам, існуючим в країні виробника на аналогічні товари, нормам і стандартам, законодавчо встановленим на території України, а також вимогам документації конкурсних торгів.

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі 

 

до предмета закупівлі: цифрова радіографічна система ДК 021:2015 код 33110000-4 Візуалізаційне обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини

 

 

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

Інформація надається у форматі сканованих документів, підписаних, скріплених печаткою (за наявності)). Всі пункти технічних вимог мають бути підтвержені учасником. Ненадання підтвердження будь якого пункту, або не повна відповідність технічним вимогам, буде підставою для відхилення пропозиції, як такої, що не відповідає тендерній документації замовника.

Цифрова радіографічна система є апаратом медичного використання, призначена для процедури отримання внутрішньоротових зображень при впливі рентгенівського випромінювання, для проведення діагностичного радіографічного обстеження зубного ряду (зубів, щелеп і структур ротової порожнини) і виведення їх на екран комп’ютера.Може використовуватися з традиційними фотоплівками хімічного проявлення, а також з цифровими рентгенівськими  датчиками.

Рентгенівський апарат є апаратом медичного використання ,призначений для рентгенологічної інтраоральної диагностики. Може використовуватися з традиційними фотоплівками хімічного проявлення , а також з цифровими рентгенівськими  датчиками. Класифікація апаратури згідно стандарту I.E.C. 60601-1 " Медична апаратура – Загальні норми безпеки” Клас I тип B.

 

Назва вимоги

Вимоги

Відповідність (так/ні) та посилання на відповідну сторінку (розділ) технічної документації виробника або інструкції з використання

Візіограф

Класифікація за стандартом I.E.G. 60601-1 про безпеку медичного обладнання

Клас ІІ тип В

 

Клас захисту

IPX0

 

Тип роботи

Безперервний

 

Формат зображення

Файл bitmap 4096 відтінків сірого, сумісний з Windows/MacOS (PNG, JPG)

 

Програмне забезпечення

MayRay® Grabber

 

Протокол передачі даних

TWAIN®

 

Під’єднання

USB® 2.0 HiSpeed®

 

Живлення

5 В пост. стр. 500 мА, макс.

від USB-інтерфейса

 

Характеристики датчика:

Технологія

CMOS

 

Тип сцинцилятора

На основі йодиду цезія CsI(TI)

 

Розміри пікселя

20 х 20 мкм

 

Крок пікселя

20 мкм

 

Максимальна розподільна здатність

25 пл/мм

 

Динамічний діапазон

57 дБ

 

Розривна міцність

100 Н

 

Максимальне випромінювання

57,5 Гр (Т=25оС, 60 кВп)

 

Повітряна керма

Мін. 0,4 мГр, макс. 1,1 мГр

 

Довжина кабелю

2,0 ± 0,1 м

 

Діаметр кабелю

3,7 ± 0,3 мм

 

Корисний строк використання

50 000 знімків при макс. 1,1 мГр

 

Розмір зображення (датчик розмір 1)

20 х 30 мм

 

Кількість пікселів (датчик розмір 1)

1000 х 1500

 

Розмір (датчик розмір 1)

39,0 х 25,0 х 12,5 мм (допуск 0,3 мм)

 

Максимальна довжина кабелю під’єднання без репітера

4,5 м

 

Експлуатаційні режими:

Температура

0оС - +35 оС

 

Відносна вологість

0% - 70%

 

Атмосферний тиск

700 – 1060 гПа

 

Умови транспортування та зберігання:

Температура

-20оС - +70 оС

 

Відносна вологість

0% - 70%

 

Атмосферний тиск

700 – 1060 гПа

 

 

Рентген апарат

Відповідність (так/ні) та посилання на відповідну сторінку (розділ) технічної документації виробника або інструкції з використання

Класифікація за стандартом I.E.G. 60601-1 про безпеку медичного обладнання

Клас І тип В

 

Параметри живлення

50Hz, 220V±15%

 

Споживча потужність

1,38 kVA

 

Максимальна потужність

1,45 kVA

 

Пульт керування

цифровий бездротовий з рідкокристалічним дисплеєм

 

Генератор:

постійного  струму з мікропроцесорним керуванням

 

Рентгенівська трубка

TOSHIBA

 

Матеріал аноду

Вольфрам

 

Нахил аноду

19°

 

Розмір фокусної плями

 

0,4 mm (IEC 336)

 

Загальна фільтрація

2.5 mm Al eq.

 

Внутрішня фільтрація

0.5-0.7 mm Al eq.

 

Напруга на аноді

60-65-70 kV

 

Струм на аноді

4 – 8 mA

 

Робочий цикл

1 : 60

 

Час експозиції

0.01 – 1.0 sec

 

Відстань фокус-шкіра

30 cm з прямокутним тубусом або 20 cm з круглим

 

Діаметр поля опромінення

Ø55 мм або Ø60 мм  кругле

 

Радіація витоку

<0.25mGy/h в 1 метрі від фокусу

 

Параметри середовища

 

Температура

від 10 до 40°C

 

Відносна вологість повітря

від 30 до 90% без конденсації

 

Атмосферний тиск

від 700 до 1060 hPa

 

Электропроводка приміщення повинна відповідати правилам

I.E.G. 60364-7-710;V2

 

Температура зберігання

від -15°C до +70°C;

 

 

  *В місцях де технічна  специфікація  містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, вважати вираз  "або еквівалент".

  Якщо Учасником пропонується еквівалент товару до того, що вимагається Замовником, додатково, у складі пропозиції, Учасник надає таблицю, складену в довільні формі, яка у порівняльному вигляді містить відомості щодо основних технічних та якісних характеристик товару, що вимагається Замовником до основних технічних та якісних характеристик еквівалентного товару, що пропонується Учасником. При цьому якість запропонованого еквіваленту товару має відповідати якості, що заявлена у технічній специфікації Замовника.

   

Загальні вимоги:

  1. Обладнання, яке пропонується, повинно бути новим та таким, що не було у використанні, виготовленим у 2023 році (надати гарантійний лист).
  2. Все обладнання медичного призначення, що пропонується повинно бути зареєстровано в Міністерстві охорони здоров’я України та/або введене в обіг відповідно до законодавства у сфері технічного регулювання та оцінки відповідності  (надати копію свідоцтва про державну реєстрацію з додатками до цих свідоцтв або копію сертифікату оцінки відповідності).
  3. Учасник повинен надати гарантійний лист виробника (якщо учасник не є виробником товару) або офіційного представника на території України, що підтверджує можливість постачання учасником запрошення в необхідній кількості, якості та в потрібні терміни, визначені цією  документацію відкритих торгів (надати оригінал гарантійного листа).
  4. Термін гарантійних зобов’язань на обслуговування всього комплекту, безоплатне усунення скритих недоліків та несправностей, виявлених в процесі експлуатації повинно становити не менше 12 місяців з дня підписання акту введення в експлуатацію (надати  гарантійний лист).
  5. Проведення монтажу та пуску обладнання за рахунок Учасника (надати гарантійний лист).

Навчання спеціалістів Замовника за рахунок Учасника (надати  гарантійний лист)

.

 

  1. Розмір бюджетного призначення: 178 000,00 (сто сімдесят вісім тисяч грн, 00 коп.).

 

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до проекту бюджету КНП «ЦПМСД» Вишгородської міської ради на 2023 рік

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 178 000,00 (сто сімдесят вісім тисяч грн, 00 коп.).

 

  1. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість визначена методом моніторингу ринкових цін з допомогою міжнародної комп'ютерної мережі Інтернет, в тому числі, на основі комерційних пропозицій та попередніх укладених договорів.

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора