A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Обґрунтування закупівлі: теплопостачання за серпень 2023 р.

Дата: 21.08.2023 11:51
Кількість переглядів: 19

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

постачання теплової енергії код за ДК 021:2015  09320000- 8 - Пара, гаряча вода та пов’язана продукція. Опубліковано: 21.08.2023 р.

 

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікацій код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської  міської ради; 38423901; 07300, Київська область, Вишгородський район, м. Вишгород, вул. Кургузова,1.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): постачання теплової енергії код за ДК 021:2015  09320000- 8 - Пара, гаряча вода та пов’язана продукція.

 

  1. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2023-08-21-004141-a

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: якість товару обумовлена вимогам до  відповідності  державним нормам та стандартам, що діють на Україні на момент постачання товару та підтверджується сертифікатом якості (сертифікатом відповідності та паспортом якості ). Технічні характеристики Товару, що постачається повинні відповідати найвищому рівню технологій і стандартам, існуючим в країні виробника на аналогічні товари, нормам і стандартам, законодавчо встановленим на території України, а також вимогам документації конкурсних торгів.

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі

ДК 021:2015:09320000-8 - Пара, гаряча вода та пов’язана продукція (Постачання теплової енергії)

 

Постачання теплової енергії в гарячій воді з дати укладення договору про закупівлю по 31.12.2023 року для опалення   будівель  за КНП ЦПМСД Вишгородської міської ради.

Теплова енергія подається Замовнику по трубопроводам безперебійно та здійснюється цілодобово,  для обігріву приміщень.

 

Обсяг надання теплової енергії – 24,19 Гкал.

Адреса об’єктів теплоспоживання:

07300, Україна, Київська область, м. Вишгород, вул, Шолуднко, 6.

 

Температура у приміщеннях має відповідати нормативній температурі повітря в опалювальних  приміщеннях, будівлях, відповідно до КТМ 204 України 244-94

Теплова енергія  повинна надаватись Учасником відповідно до Закону України «Про теплопостачання» від 02.06.2005р. № 2633-IV (із змінами і доповненнями), та іншим профільним нормативним документам.

Учасник повинен своєчасно надавати замовнику теплову енергію належної якості, що є безпечними для життя, здоров'я та які не спричиняють шкоди майну замовника, відповідно до вимог законодавства в установлених обсягах.

Всі вищезазначені вимоги, учасник процедури  закупівлі повинен надати у вигляді листа-згоди з встановленими технічними та кількісними вимогами до предмета закупівлі визначених Замовником.

Надати копію ліцензії або документа дозвільного характеру (у разі їх наявності) на провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії. У випадку, якщо провадження господарської діяльності відповідно до предмету закупівлі не підлягає обов’язковому ліцензуванню, учасник надає довідку в довільній формі на фірмовому бланку (у разі наявності) з вихідними реквізитами (дата, номер) за підписом особи, що має повноваження на підписання тендерної пропозиції та договору з інформацією про законодавчі підстави неотримання ліцензії або документа дозвільного характеру з посиланням на відповідні нормативно-правові акти

 

 

  1. Розмір бюджетного призначення: 86 020,00 (вісімдесят шість тисяч двадцять грн, 00 коп.).

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до проекту бюджету КНП «ЦПМСД» Вишгородської міської ради на 2023 рік

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 86 020,00 (вісімдесят шість тисяч двадцять грн, 00 коп.).

 

  1. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість визначена методом моніторингу ринкових цін з допомогою міжнародної комп'ютерної мережі Інтернет, в тому числі, на основі комерційних пропозицій та попередніх укладених договорів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора