A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Обґрунтування закупівлі: кушетка оглядова за червень 2023 р.

Дата: 05.06.2023 13:14
Кількість переглядів: 16

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

кушетка оглядова, код за ДК 021:2015  33190000-8- медичне обладнання та вироби медичного призначення. Опубліковано: 05.06.2023 р.

 

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікацій код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської  міської ради; 38423901; 07300, Київська область, Вишгородський район, м. Вишгород, вул. Кургузова,1.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): кушетка оглядова, код за ДК 021:2015  33190000-8- медичне обладнання та вироби медичного призначення. Опубліковано: 05.06.2023 р.

 

  1. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2023-06-05-000481-a.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: якість товару обумовлена вимогам до  відповідності  державним нормам та стандартам, що діють на Україні на момент постачання товару та підтверджується сертифікатом якості (сертифікатом відповідності та паспортом якості ). Технічні характеристики Товару, що постачається повинні відповідати найвищому рівню технологій і стандартам, існуючим в країні виробника на аналогічні товари, нормам і стандартам, законодавчо встановленим на території України, а також вимогам документації конкурсних торгів.

 

Технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі

ДК 021:2015: 33190000-8 - Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні 

 

№ з/п

Найменування

Одиниця виміру

Кількість

Країна виробник

3

Кушетка медична оглядова

шт.

3

 

 

 

Кушетка медична оглядова

 

№ п/п

Опис вимог

Наявність функції або величина параметра за технічним завданням

 

1. Загальні вимоги

1.1

Сертифікат відповідності

надати копію відповідного документу

1.2

Гарантійний термін експлуатації обладнання обладнання з моменту введення в експлуатацію

12 місяців

1.3

Термін служби виробу

Не менше 5 років

1.4

Гарантійний лист від виробника або офіційного представника в Україні про можливість постачання продукції

надати копію відповідного документу

1.5

Паспорт або інструкція користувача

Надати копію

1.6

Висновок та протокол  державного інституту визначення біоцидних властивостей зразку фарби RAL 9003, що виданий виробнику меблів

надати копію відповідного документу з додатками

1.7

Сертифікат ДСТУ ISO 9001:2015

Наявність, надати копію відповідного документу

1.8

Товар повинен бути внесений до Державного реєстру медичнї техніки та виробів медичного призначення та/або веденний в обіг відповідно до Законодавства у сфері технічного регулювання та оцінки відповідності, у передбаченому законодавством порядку

Наявність  у реєстрі «»Реєстр осіб відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг» (надати лист підтвердження в довільній формі від виробника)

1.9

Висновок Державної санітарно-епідеміологічної експертизи.

надати копію відповідного документу з додатками

1.10

Дозвіл та його додатки на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря  стаціонарними джерелами

Наявність, надати копію відповідного документу

1.11

Сертифікат якості

Наявність, надати копію відповідного документу

1.12

Сертифікат ISO 13485:2016 «Вироби медичні. Системи управління якістю. Вимоги щодо регулювання у  сфері: Проектування, виробництво та реалізація медичних меблів

Наявність, надати копію відповідного документу

2. Технічні характеристики

2.1

Довжина

1900 мм

2.2

Ширина

570 мм

2.3

Висота

550 мм

2.4

Кількість  секцій

2

2.5

Вага  виробу

Не більше  24 кг

2.6

Матеріал  каркасу

метал

2.7

Підголівник

регулюючий

2.8

Спосіб регулювання

підголівника

 

механічний

2.9

Тип  опор

ніжки

2.11

Матеріал оббивки

Штучна  шкіра ( світлого кольору , бежевий)

2.11

Навантаження 

 

Не більше  150 кг

 

Загальні вимоги:

 

1. Товар, запропонований Учасником, повинен відповідати національним та/або міжнародним стандартам, медико-технічним вимогам до предмету закупівлі, встановленим у даному додатку та всіх інших вимог Тендерної Документації.

Відповідність технічних характеристик запропонованого Учасником Товару вимогам технічного завдання повинна бути обов’язково підтверджена технічним документом виробника (експлуатаційної документації: настанови з експлуатації, або інструкції, або технічного опису чи технічних умов, або ін. документів українською мовою) в якому міститься ця інформація, з наданням копії документів.

2. Товар, запропонований Учасником, повинен бути новим і таким, що не був у використанні, та гарантійний термін (строк) експлуатації якого повинен становити не менше 12 місяців.

На підтвердження Учасник повинен надати лист у довільний формі, в якому зазначити, що запропонований Товар є новим і таким, що не був у використанні і за допомогою цього Товару не проводились демонстраційні заходи. А також в цьому листі зазначити, що гарантійний термін (строк) експлуатації запропонованого Учасником Товару становить не менше 12 місяців.

3. Учасник повинен підтвердити можливість поставки запропонованого ним Товару у кількості та в терміни, визначені цією Документацією та пропозицією Учасника.

На підтвердження Учасник повинен надати файл, копію з Оригіналу листа виробника (представництва, філії виробника ― якщо їх відповідні повноваження поширюються на територію України), або представника, дилера, дистриб'ютора, офіційно уповноваженого на це виробником, яким підтверджується можливість поставки Учасником Товару, який є предметом закупівлі цих торгів, у кількості, та в терміни, визначені цією Документацією та пропозицією Учасника. Лист повинен включати в себе: назву Учасника, номер оголошення, що оприлюднене на веб-порталі Уповноваженого органу, назву предмета закупівлі відповідно до оголошення про проведення процедури закупівлі, а також гарантії щодо терміну гарантійного обслуговування.

4. Товар, запропонований Учасником, повинен бути внесений до Державного реєстру медичної техніки та виробів медичного призначення та/або введений в обіг відповідно до законодавства у сфері технічного регулювання та оцінки відповідності, у передбаченому законодавством порядку.

На підтвердження Учасник повинен надати:

а) завірену копію декларації (сертифікату відповідності)  або копію документів, що підтверджують можливість  введення в обіг та/або експлуатацію (застосування) медичного виробу за результатами проходження процедури оцінки відповідності згідно вимог технічного регламенту,

або

б) гарантійний лист про надання копій документів, що підтверджують можливість введення в обіг та/або експлуатацію (застосування) медичного виробу за результатами проходження процедури оцінки відповідності згідно вимог технічного регламенту на момент поставки запропонованого товару.

5. Проведення доставки, встановлення та пуску обладнання за рахунок Учасника.

На підтвердження Учасник повинен надати лист у довільний формі, в якому зазначити, що запропонований Товар буде доставлено та інстальовано за рахунок Учасника.

 

 

  1. Розмір бюджетного призначення: 18000,00 (вісімнадцять тисяч грн, 00 коп.).

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до проекту бюджету КНП «ЦПМСД» Вишгородської міської ради на 2023 рік

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 18000,00 (вісімнадцять тисяч грн, 00 коп.).

 

  1. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість визначена методом моніторингу ринкових цін з допомогою міжнародної комп'ютерної мережі Інтернет, в тому числі, на основі комерційних пропозицій та попередніх укладених договорів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора