A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Обґрунтування закупівлі смужок діагностичних за лютий 2024 р.

Дата: 07.02.2024 13:08
Кількість переглядів: 13

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

смужки діагностичні, за кодом ДК 021:2015 33120000-7 - Системи реєстрації медичної інформації та дослідне обладнання. Опубліковано: 07.02.2024 р.

 

 

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікацій код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської  міської ради; 38423901; 07300, Київська область, Вишгородський район, м. Вишгород, вул. Кургузова,1.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): смужки діагностичні, за кодом ДК 021:2015 33120000-7 - Системи реєстрації медичної інформації та дослідне обладнання.

 

  1. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2024-02-07-008170-a.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі

Смужки діагностичні, код за ДК 021:2015  33120000-7 – Системи реєстрації медичної інформації та дослідне обладнання

 

Загальні вимоги:

  1. З метою запобігання закупівлі фальсифікатів та дотримання гарантій на своєчасне постачання товару у кількості, якості та зі строками придатності, учасник надає оригінал  гарантійного листа від виробника або офіційного представника виробника (статус офіційного представника повинно бути підтверджено листом від виробника виданим не раніше 2022 р), яким виробник або офіційний представник підтверджує можливість поставки предмету закупівлі цих електронних торгів зі строками придатності та в терміни, визначені замовниками торгів. Гарантійний лист повинен включати: повну назву замовника та учасника, предмет закупівлі згідно специфікації, номер оголошення про проведення закупівлі. Гарантійний лист повинен бути виданий на кожну позицію предмета закупівлі.
  2. Термін придатності на момент доставки повинен бути не менше 70%. від строку  виготовлення. Для підтвердження надати гарантійний лист.

 

Специфікація на закупівлю

 

№ з/п

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

  1.  

Смужки діагностичні UrineRS H10

100 шт

40

 

 

 

Медико-технічні вимоги

№ з/п

Найменування товару

Медико-технічні вимоги

Відповідність медико-технічним вимогам

Так/ні

  1.  

Смужки діагностичні UrineRS H10


54514 - Численні аналіти сечі IVD (діагностика in vitro), набір, колориметрична тест-смужка, експрес-аналіз

 

Смужки діагностичні типу UrineRS, модель H10, Для Аналізатор сечі   CL50

В комплекті 100 шт-1 уп.

-        Призначені для роботи на аналізаторі сечі та для візуального аналізу.

-        Смужки забезпечують випробування для лейкоцитів, кетонів, нітритів, уробіліногену, білірубіну, білку, глюкозі, питомій вазі, крові і рН в сечі.

Чутливість:

Лейкоцити 15-60 клітин/мкл гранулоцитів

Кетони 0,5-1,0 ммоль/Л ацетооцтової кислоти

Нітрити 18-26 мкмоль/Л

Уробіліноген 17-33 мкмоль/Л

Білірубін 8,6-17 мкмоль/Л

Білок 0,1-0,3 г/Л альбуміну

Глюкоза 2,2-2,8 ммоль/Л

Кров 0,15-0,3 мг/Л гемоглобіну (близько 5-10 Ері / мкл) '

 

 

1 . Товари, що постачаються повинні мати необхідні копії сертифікатів якості заводу-виробника, декларацію відповідності, або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

2. Залишковий термін придатності на момент постачання повинен складати не менше ніж 70% від загального терміну їх зберігання, визначеного виробником даного товару.

3. Вимоги до тари та упаковки: тара та упаковка повинна відповідати вимогам встановленим до даного виду товару і захищати його від пошкоджень або псування під час перевезення (доставки). Форма випуску повинна відповідати заявленому переліку. Товар, що поставляється повинен відповідати медико – технічним вимогам вказаним в даній документації.

 

 

 

  1. Розмір бюджетного призначення: 32 000,00 (тридцять дві тисячі грн, 00коп.).

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до проекту бюджету на 2024 рік

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 32 000,00 (тридцять дві тисячі грн, 00коп.).

 

  1. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість визначена методом моніторингу ринкових цін з допомогою міжнародної комп'ютерної мережі Інтернет, в тому числі, на основі комерційних пропозицій та попередніх договорів .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора