A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Обґрунтування закупівлі кювети за лютий 2024 р.

Дата: 07.02.2024 12:55
Кількість переглядів: 17

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

реакційні кювети, за кодом ДК 021:2015 33190000-8- Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні. Опубліковано: 07.02.2024 р.

 

 

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікацій код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської  міської ради; 38423901; 07300, Київська область, Вишгородський район, м. Вишгород, вул. Кургузова,1.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): реакційні кювети, за кодом ДК 021:2015 33190000-8- Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні.

 

  1. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2024-02-07-007964-a.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі 

реакційні кювети, код за ДК 021:2015  33190000-8Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні

Загальні вимоги:

№ п/п

В И М О Г И

1

На підтвердження Учасник повинен надати:

завірені копії декларацій (за наявності) та/або сертифікатів відповідності технічному регламенту щодо медичних матеріалів, копії документів, що підтверджують  якість запропонованого товару (сертифікат, паспорт тощо) та/або інструкцію з використання на кожну позицію закупівлі.

2

Термін зберігання та придатності Товару на момент поставки, повинен складати не менш 75% від загального терміну зберігання та придатності товару встановленого виробником. Надати гарантійний лист від виробника (представництва, філії виробника, якщо їх повноваження поширюються на територію України).

3

Упаковка повинна бути не відкрита та не пошкоджена, з необхідними реквізитами виробника. У складі тендерної пропозиції Учасника надати гарантійний лист у довільній формі за власноручним підписом уповноваженої особи Учасника та завірений печаткою (у разі її використання).

4

З метою запобігання закупівлі фальсифікатів та дотримання гарантій на своєчасне постачання товару у кількості, якості та зі строками придатності, учасник надає оригінал  гарантійного листа виробника (представництва, філії виробника, якщо їх відповідно повноваження поширюються на територію України), яким виробник підтверджує можливість поставки предмету закупівлі цих електронних торгів зі строками придатності та в терміни, визначені замовниками торгів. Гарантійний лист повинен включати: повну назву замовника та учасника, предмет закупівлі згідно специфікації, номер оголошення про проведення закупівлі з обов’язковим  зазначенням ID закупівлі.

5

Постачання Товару буде здійснено Учасником безпосередньо у приміщення складу лікарні за адресою: ______________________________________________. У складі тендерної пропозиції Учасника надати гарантійний лист у довільній формі за власноручним підписом уповноваженої особи Учасника та завірений печаткою (у разі її використання)

6

Запропонований Учасником Товар відповідає вимогам із захисту довкілля. У складі тендерної пропозиції Учасника надати гарантійний лист у довільній формі за власноручним підписом уповноваженої особи Учасника та завірений печаткою (у разі її використання) щодо дотримання вимог із захисту довкілля, що передбачені згідно Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», Закону України «Про відходи».

7

Поставка Товару здійснюється автотранспортом Учасника. Термін планової поставки –  протягом 3-х робочих днів з моменту отримання заявки від Замовника (телефоном, факсом, або листом) від Замовника. У складі тендерної пропозиції Учасника надати гарантійний лист у довільній формі за власноручним підписом уповноваженої особи Учасника та завірений печаткою (у разі її використання)

 

Медико-технічні вимоги

№ п/п

Найменування товару

Медико-технічні вимоги

Од. виміру

Кількість

1.

Реакційні кювети  

НК 024:2023 61033

Реакційні кювети   (100 стріпів/ уп) для аналізатора Biochem FC120.

В упаковці 1000 кювет + картка на кювети + картка на реагенти 1000 тестів

комплект

20

 

 

 

 

  1. Розмір бюджетного призначення: 116 000,00 (сто шістнадцять тисяч грн, 00коп.).

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до проекту бюджету на 2024 рік

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 116 000,00 (сто шістнадцять тисяч грн, 00коп.).

 

  1. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість визначена методом моніторингу ринкових цін з допомогою міжнародної комп'ютерної мережі Інтернет, в тому числі, на основі комерційних пропозицій та попередніх договорів .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора