A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Обґрунтування закупівлі дизелю за січень 2024 р.

Дата: 15.01.2024 09:26
Кількість переглядів: 45

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

дизельне паливо (талони) за кодом ДК 021:2015 09130000-9 – Нафта і дистиляти. Опубліковано: 15.01.2024 р.

 

 

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікацій код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської  міської ради; 38423901; 07300, Київська область, Вишгородський район, м. Вишгород, вул. Кургузова,1.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): дизельне паливо (талони) за кодом ДК 021:2015 09130000-9 – Нафта і дистиляти

 

  1. Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2024-01-15-003473-a.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі

 

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби — планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в  тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість поставки товару відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

У місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  «або еквівалент».

У зв’язку із тим, що вичерпний опис усіх необхідних характеристик щодо предмета закупівлі скласти неможливо, у місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». 

У разі, якщо замовник вимагає маркування, протоколи випробувань та сертифікати, то вони повинні бути видані органами з оцінки відповідності, компетентність яких підтверджена шляхом акредитації або іншим способом, визначеним законодавством. У разі, якщо учасник не має відповідних маркувань, протоколів випробувань чи сертифікатів, у разі встановлення вимог щодо надання учасником маркувань, протоколів випробувань чи сертифікатів, і не має можливості отримати їх до закінчення кінцевого строку подання тендерних пропозицій із причин, від нього не залежних, він може подати технічний паспорт на підтвердження відповідності тим же об’єктивним критеріям. Замовник зобов’язаний розглянути технічний паспорт і визначити, чи справді він підтверджує відповідність установленим вимогам, із обґрунтуванням свого рішення. Якщо замовник посилається в тендерній документації на конкретні маркування, протокол випробувань чи сертифікат, він зобов’язаний прийняти маркування, протоколи випробувань чи сертифікати, що підтверджують відповідність еквівалентним вимогам та видані органами з оцінки відповідності, компетентність яких підтверджена шляхом акредитації або іншим способом, визначеним законодавством.

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару: вибір даного виду товару пов’язаний з тим, що автомобільний транспорт замовника використовує зазначене пальне та за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає потребам та вимогам замовника. Тому з метою ефективного та раціонального використання коштів замовник здійснює закупівлю саме даного виду товару.



 

  1. Детальний опис предмета закупівлі.

Назва предмета закупівлі

дизельне паливо

Код ДК 021:2015

09130000-9 Нафта і дистиляти 

Назва товару номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі 

Дизельне паливо за кодом ДК 021:2015: 09134200-9 - Дизельне паливо;

Кількість поставки товару, л.

1000 літрів;

Спосіб (вид) поставки

талони або скретч-картки

Місце поставки товару 

Вулиця Кургузова, будинок 1,  місто Вишгород,  Київська область,  07300.

або

АЗС учасника переможця 

Строк поставки товару 

до 31.12.2024 року включно


 

  1. Вимоги щодо якості предмета закупівлі.

Дизельне паливо повинно відповідати вимогам ДСТУ 7688:2015 або Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднового та котельного палива (затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927).

Кожна партія товару повинна мати документ про якість (паспорт якості тощо).

  1. Вимоги до предмета закупівлі.

               Поставка (передача) товару у власність замовника здійснюється по талонах або скретч-картках.

               Фактичний відпуск дизельного палива та бензину (заправка автотранспорту замовника) буде здійснюватися цілодобово по талонах або скретч-картках безпосередньо на власних або партнерських, або орендованих тощо автозаправних станціях учасника, які розташовано на території Вишгородської територіальної громади.

               Талони або скретч-картки мають прийматися на всіх АЗС, що надані в тендерній пропозиції учасника.

               Термін дії талонів або скретч-карток повинен бути не менше 12 місяців від дати придбання з можливістю обміняти їх на нові талони з новим строком при закінченні дії його строку.

 

3. Вимоги до учасника.

               Учасник повинен підтвердити знаходження не менше однієї власної або партнерської, або орендованої тощо автозаправної станції, розташованої на території Вишгородської територіальної громади, за якими буде здійснюватися заправка автотранспорту замовника. На підтвердження цієї інформації учасник у складі тендерної пропозиції надає довідку, складену за формою згідно з Таблицею 1 цього додатка, з переліком таких АЗС.

                                                                                                                                                     Таблиця 1

№ з/п

Назва АЗС

Адреса

розташування АЗС

Форма власності АЗС 

(якщо АЗС партнерська/орендована тощо, зазначити найменування партнера/орендаря тощо, з яким укладено відповідний договір)

Засоби зв’язку (телефон)

         

 

4. При поставці товару разом із товаром обов’язково має надаватись паспорт якості та/або сертифікат відповідності, та/або інший документ, що підтверджує відповідність нафтопродуктів вимогам Технічного регламенту, що підтверджує відповідність нафтопродуктів стандартам EN 228 (автомобільні бензини) і EN 590 (дизельне паливо) або їх аналогів на кожну позицію товару, що визначені цим додатком та пропонується учасником до постачання, що підтверджує якість товару протягом гарантійного терміну.


  У разі якщо Учасник не відповідає технічним вимогам Замовника або не в змозі  виконати умови поставки, які визначені Замовником - Пропозиція відхиляється.

Обсяг закупівлі може бути зменшено в залежності від реального фінансування видатків замовника.

 

 

  1. Розмір бюджетного призначення: 55 000,00 (п’ятдесят п’ять тисяч грн, 00коп.).

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до проекту бюджету на 2024 рік

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 55 000,00 (п’ятдесят п’ять тисяч грн, 00коп.).

 

  1. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість визначена методом моніторингу ринкових цін з допомогою міжнародної комп'ютерної мережі Інтернет, в тому числі, на основі комерційних пропозицій та попередніх договорів .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора