A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Візьміть участь у дослідженні «Оцінка психічного здоров’я населення України»

Дата: 22.01.2024 11:31
Кількість переглядів: 26

Ілюстрація для дослідження щодо ментального здоров'я українців, із заголовком статті

Дослідження «Оцінка психічного здоров’я населення України» проводять Сумський державний університет (Україна) та Університет Цюріха (Швейцарія); реалізацію в Києві та Київській області координує «Київська школа рівних можливостей» КШРМ (дослідження охоплює 10 регіонів).

Конкретними цілями дослідження є:

Визначити, як війна вплинула на стан психічного здоров’я, рівень тривожності, здатність управляти емоціями. Також важливо зрозуміти чи потребують українці психологічної підтримки і як допомога має бути організована.

Результати опитування допоможуть експертам, міжнародним партнерам та уряду налагодити систему психологічних послуг, яка має бути спрямована на потреби та добробут українців.

Учасники дослідження (2 000 осіб) будуть відібрані за статтю та чотирма віковими групами (18-24, 25-44, 45-64 та 65+ років). Вони будуть опитані на початку спостереження та з інтервалом спостереження кожні три місяці протягом двох років.

Участь у дослідженні – це унікальна можливість мати реальну картину стану ментального здоров’я українців та отримати програми їх підтримки, розроблені за результатами опитування.

Для того, щоб взяти участь, необхідно заповнити анкету за посиланням: 

Посилання на форму анкети - де в останньому пункті вказати: КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора