A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Привітання з днем Незалежності України

Дата: 24.08.2023 09:12
Кількість переглядів: 34

Листівка привітання із Днем Незалежності України: святковий напис, контур географічних меж України, в центрі фото золотого поля з синім небом, в центрі - герб України, елементи петриківського розпису, цитата з вірша В.Симоненка.

КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

щиро вітає з днем Незалежності України!

24 серпня 1991 року Верховна Рада Української РСР ухвалила Акт проголошення незалежності України, який став точкою відліку сучасної державності. Насправді ж, відбулося відновлення державного суверенітету, за який українці змагалися протягом багатьох століть. Навіть більше – проголошення державної незалежності Україною відіграло вирішальну роль у розпаді СРСР та остаточній ліквідації комуністичної тоталітарної системи. 1 грудня 1991 року на всеукраїнському референдумі Український народ абсолютною більшістю голосів підтвердив прагнення жити в самостійній державі.

24 серпня увійшло в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпивши його вікові, демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Нехай у ваших серцях завжди палає вогонь до нових звершень, на нові добрі починання, в ім’я соборної, незалежної, демократичної, процвітаючої держави, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу!

Дякуємо Героям, які ціною власного життя захищають нашу Україну, віримо в Перемогу та наближаймо її всіма силами!

Із Днем Незалежності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора