A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської міської ради

Чи отримає пацієнт безоплатно послугу за паперовим направленням❓

Дата: 21.07.2020 12:53
Кількість переглядів: 265

Чи отримає пацієнт безоплатно послугу за паперовим направленням❓

У 2020 році діють дві форми направлень: електронна і паперова. Тому що, електронні направлення не можуть створювати заклади, які не під’єдналися до електронної системи охорони здоров’я, які не уклали угоди з НСЗУ чи належать різним відомствам і отримують фінансування від них. Такі заклади мають можливість виписувати направлення на папері.

Пацієнти, які отримали паперові направлення, мають право звернутися з ними до закладів, які уклали договори з НСЗУ, та отримати безоплатні послуги за Програмою медичних гарантій. Перелік цих закладів шукайте на дашборді НСЗУ https://bit.ly/3j2fmSy

Зазначимо, що паперове направлення та роздрукована версія електронного направлення – не одне і те ж. Е-направлення створюється лише в електронній системі охорони здоров’я. Щоб ним скористатися, пацієнту достатньо знати його номер – він приходить на телефон. Проте для зручності можна попросити лікаря роздрукувати е-направлення. Інструкцію з користування е-направленням читайте за посиланням https://bit.ly/2ZiX6LD.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора